Vay Delikanlı Gönlüm Vay Şarkısını Söyleyen Mandalinacı Pazarcı Veysel Mutlu Kimdir ?

Ahmet ŞAFAK'ın Vay Delikanlı Gönlüm Vay şarkısını seslendiren ve sosyal medyada paylaştıktan sonra bir anda ünlenen ve sosyal medyada fenomen olan bursa'lı pazarcı Veysel MUTLU hakkında bilgileri sizinle paylaşmak istedik.

24 Ocak 2018 Çarşamba 09:15
Vay Delikanlı Gönlüm Vay Şarkısını Söyleyen Mandalinacı Pazarcı Veysel Mutlu Kimdir ?

Soz günlerde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Bursa'lı pazarcı Veysel MUTLU instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ahmet ŞAFAK'ın Vay Delikanlı Gönlüm Vay isimli parçasını seslendiriyor. Veysel MUTLU'nun yapmış olduğu paylaşım kısa süre içersinde 500 binden den fazla izlenerek herkesin dikkatini çekiyor. Bursa'da 10 yıldır pazarcılık yaparak mandalina satarak hayatını sürdüren Veysel MUTLU mandalinalarını müşterilerine şarkı söyleyerek satıyor.

Kısa zamanda bir çok ünlü ismin dikkatini çeken Veysel MUTLU'nun yaptığı paylaşıma Murat BOZ tarafından ''Yetenek her yerde yetenek...Bu zamanda mandalina bulmak zor, ilgilenicem bu kardeşimizle :)'' yorumu yapıldı.

En büyük hayalinin Murat BOZ'la şarkı söylemek olduğunu belirten Veysel MUTLU yaptığı açıklamada '6 yıldır tezgâhın başında şarkı söylüyorum. İnsanların tepkileri beni çok mutlu ediyor. Artık şarkılarıma meyveleri katmaya başladım. Müşterilerin de oldukça dikkatini çekiyor dedi.

Sonrasında ise Beyaz Show'a konuk olan ve Vay Delikanlı Gönlüm Vay parçasını seslendiren Veysel MUTLU parçayı seslendirirken Beyaz Show stüdyosu adeta yıkıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108