Vali Küçük'ten Çeliğe Yön Verenlere Ziyaret

Bursa Valisi İzzettin Küçük, silah sanayinden otomotiv sektörüne pek çok alanda hizmet veren Orhangazi İlçesindeki Aslı Çelik fabrikasında incelemelerde bulundu.

17 Ocak 2018 Çarşamba 20:29
Vali Küçük'ten Çeliğe Yön Verenlere Ziyaret

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Bursa ‘İş Dünyası’nın her daim yanında yer alan Vali Küçük, demirin meşakkatli yolculuğun ardından çelik olarak üretilmesi aşamalarını yerinde gözlemledi.

Günümüz sanayisinde inovasyonun önemine değinen Vali Küçük: “ Çok şükür ki Bursa pek çok alanda olduğu gibi sanayi anlamında da her zaman yeniliklerin ve hızla gelişen dünya piyasalarının rekabetçi ortamının bir ferdi olmayı başarmıştır.

Yetişmiş insan gücümüzdeki eksikliğimizi de her geçen gün sayılarını arttırdığımız mesleki okullarımız ile telafi ediyoruz. Ben böylesine güzel bir ortamda üretim yaparak şehrimize güç katan Aslı Çelik firmamıza, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Kuzucu beyin nezdinde şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

BURSA VALİLİĞİ

banner119
Son Güncelleme: 17.01.2018 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108