Türkiye'nin Tek Reis'i Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluğundan, İstanbul Belediye Başkanlığını yaptığı sırada cezaevine girdiği güne kadar olan hayatını anlatan ‘Reis’ filminin başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen söyleşide Yıldırımlılar ile buluştu.

04 Ocak 2017 Çarşamba 00:00
Türkiye'nin Tek Reis'i Var
Barış Manço Kültür Merkezi’nde ev sahipliğini AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’nın yaptığı geceye Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılışında konuşan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, “Türkiye’de AK Parti iktidarları ile başlayan değişimden rahatsız olan dış güçlerin senelerdir her türlü oyunu bozan ve halkın sevgisinin her geçen gün arttığı, siyaseten 30 yıllık yol arkadaşımız Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın zorluklarla dolu hayatı bir değil, en az 10 filme konu olur. Tüm engellemelere rağmen sağlam iradesi, sağlam imanı ve vatan millet sevgisi ile hem kendi, hem milleti hem de ümmetinin önüne çıkan engelleri aşan gerçek bir ‘Reis’imiz var” şeklinde konuştu. Mart ayında yapılması planlanan anayasa değişikliği referandumuna da hazır olduklarını belirten Başkan Yazıcı, “Dağın arkasına kaçan değil, tankın önünde duran bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız” dedi.


 
‘HALKIN ADAMI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’
 
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de yaptığı konuşmada kökleri bir çınar gibi tarihe uzanan Türk milletinin bu zengin mirasına yabancı bırakıldığı, kültürel değerlerine uzaklaştırıldığının altını çizdi. AK Parti sayesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin tekrar şaha kalktığını da belirten başkan Edebali, “Bu şahlanış düşmanlarımızın huzurunu kaçırdı ve sürekli önümüze engeller çıkardılar. Bunların sonuncusu ise 15 Temmuz gecesi içimizdeki hainlerin kalkışması sonucu yaşandı. Ama halkımız bu hainlere en büyük tokadı vurarak Türkiye’nin eski Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da şapkasını alıp giden eski liderlerden olmadığını gösterdi” ifadelerini kullandı.
ŞAŞIRTAN BENZERLİK

Konuşmaların ardından sahneye çıkan ve beyaz perdede hayatını canlandırdığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a benzerliği ile dikkat çeken oyuncu Reha Beyoğlu da Reis filminin galasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü olan 26 Şubat’ta yapılacağını, vizyona ise 3 Mart tarihinde gireceğini açıkladı. Kendisinin de Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir zamanlar lisanslı bir futbolcu olduğunu aktaran oyuncu “Makyaj yapıldığında, Cumhurbaşkanı’yla benzerliği görünce ben de çok şaşırdım. Benzemek çok önemli ama o kimlik çok ağır. Türkiye’nin bir tane reisi var, o da Recep Tayyip Erdoğan” ifadelerini kullandı. Beyoğlu, Erdoğan hakkındaki bilgilere hakim olduğu için onu canlandırmakta zorlanmadığını belirterek, “Film yurt dışından çok büyük talep gördü” dedi.



GİŞE HASILATI BAĞIŞLANACAK

Filmin gişe rekoru kırması beklediklerini de söyleyen Beyoğlu “Çünkü bu filmde bir dünya liderinin biyografisi beyaz perdeye taşınmıştır. Çocukluğu nasıl geçti. Belediye başkanlığından cezaevine uzanan yolda neler yaşadığı bu filmde yer almaktadır. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hayatını merak edenlerin meydanları doldurduğu gibi sinema salonlarını dolduracağı düşüncesindeyim. Ayrıca filmin gişe gelirleri ise Kızılay ve AFAD’a bağışlanacaktır" diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından salonu dolduranların sorularını yanıtlayan oyuncu Reha Beyoğlu’na plaket takdim edildi.

banner119
Son Güncelleme: 04.01.2017 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108