Tekirdağ'da asayiş

Tekirdağ’da kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanması amacıyla yapılan operasyonda üç ayrı suçtan araması olan bir kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ...

06 Nisan 2017 Perşembe 16:53
Tekirdağ'da asayiş

Tekirdağ’da kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanması amacıyla yapılan operasyonda üç ayrı suçtan araması olan bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanması amacı ile T.A. isimli şahsın evinde arama yapıldı.

Aramada, 6 bin 528 gram esrar, 23 gram hint keneviri ele geçirildi.

Olayla ilgili üç ayrı suçtan yakalanması olan T.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyette ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.
 

banner119
Son Güncelleme: 06.04.2017 22:54
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuTekirdağEmniyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108