Survivor 2017 ünlüler gönüllüler takımı

Survivor 2017'de ünlüler takımında yarışacak isimler belli oldu.

01 Ocak 2017 Pazar 20:10
Survivor 2017 ünlüler gönüllüler takımı

Survivor 2017'de ünlüler ve gönüllüler takımında yarışacak isimler belli oldu.

Acun Ilıcalı çok yakında başlayacak olan Survivor 2017'de yarışacak ünlüler takımının ilk tanıtımını Instagram hesabından paylaştı.

Survivor 2017 ünlüler takımının kadrosu; Furkan Kızılay, İlhan Mansız, Serhat Akın, Seda Demir, Tarık Mengüç, Berna Öztürk, Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat), Sema Apak, Pınar Saka, Adem Kılıççı, Sabriye Şengül, Şahika Ercümen



Survivor 2017 gönüllüler takımının kadrosu; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.

ACUNN.COM

banner119
Son Güncelleme: 01.01.2017 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108