Mandıra Filozofu Bursa`ya Geliyor

Mandıra Filozofu filmiyle tanınan ve “Karşıyım” felsefesini milyonların diline dolayan Müfit Can Saçıntı, önümüzdeki günlerde Bursa’da izleyiciyle buluşacak.

09 Kasım 2017 Perşembe 18:28
Mandıra Filozofu Bursa`ya Geliyor

Ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı, “Lafını Esirgemeyenler” adlı tek kişilik oyunuyla Bursa’da izleyicisiyle buluşacak. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi salonunda 11 Kasım’da gerçekleşecek gösterinin başlama saati 20.30…2 saat süren gösteride Müfit Can Saçıntı, konuk oyuncuların bulunduğu videoları da kullanarak, benzerine daha önce pek rastlanmamış bir performans ile sanatseverlerin karşısına çıkacak. Bursa Kültür A.Ş. tarafından organize edilen etkinliğin biletleri www.bursakultur.com web sitesinden online temin edilebiliyor.

Biletler satışa sunuldu

Etkinlik biletleri ayrıca Bursa Kent Müzesi, Bursa Kültür A.Ş.,Bursa Kitapçısı, Zafer Plaza Hediyen Bursa’dan Mağazası, Muradiye Külliyesi Hediyen Bursa’dan Satış Ofisi, Merinos Atatürk ve Kongre Merkezi Osmangazi salonu yanı, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, Emir Buhari Kültür Merkezi’nde satışa sunuldu.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108