Logo Yazılım, Bursa’daki bilişim profesyonelleriyle buluştu

Geleceğin bilişim teknolojileri vizyonunun, deneyimlerin, sektör hakkındaki bilgi ve çözümlerin paylaşıldığı BTvizyon Bursa toplantısı, 18 Ocak’ta Bursa Divan Otel’de gerçekleştirildi. Logo Yazılım Destek ve Projelerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Tolga Gören’in de katıldığı ve bu sene düzenlenen BTvizyon toplantılarının ilki olma özelliği taşıyan etkinlik, bilişim teknolojileri alanındaki şirketleri ve temsilcilerini bir araya getirdi.

22 Ocak 2018 Pazartesi 17:08
Logo Yazılım, Bursa’daki bilişim  profesyonelleriyle buluştu

Konuşmasında Endüstri 4.0, Toplum 5.0, yapay zeka, robotlar, 5G, siber güvenlik, e-devlet, dijital dönüşüm gibi kavramların, merak uyandırmanın yanı sıra endişe duygusunu da beraberinde getirdiğini aktaran Gören, “2018, bu konu başlıklarının iş dünyasında daha çok karşılık bulacağı, ayakları yere basan projelerin çoğalacağı, bilgi ve bilinç düzeyinin de artacağı bir yıl olacak. Yeni teknolojiler, hayatımızın çok farklı alanlarında ve daha yoğun bir şekilde yer alacak.

Firmalar da bilgi teknolojilerinden uzak durmanın imkansız olduğunu, organizasyonlarında ve bütçelerinde bu alana ciddi pay ayırmaları gerektiğini net bir şekilde fark edecek. İş yapış modelleri işletmeleri geleceğe taşımada yetersiz kalarak risk oluşturacak. Dijital dönüşümü başlatmak isteyen işletmelerin, yatırımlarını doğru yönetmek için her şeyi aynı anda yapmaya çalışmak yerine, küçük ama hızlı sonuç alabilecekleri hedeflerle ilerlemeleri çok önemli.” şeklinde konuştu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108