Kent Konseyi kadınlarından Mehmetçiği ısıtacak jest

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri elde ördükleri 200 adet boyunluğu içlerine birer not bırakarak soğuk kış şartlarında Güneydoğu'da görev yapan askerlere gönderilmesi amacıyla Bursa Kent Konseyi Başkanlığı’na teslim etti.

06 Ocak 2018 Cumartesi 20:54
Kent Konseyi kadınlarından Mehmetçiği ısıtacak jest

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, el birliği ile sınır hattında vatan görevini yapan Mehmetçiğin üşememesi için askeri kamuflaja uygun haki renkli boyunluk ördü. Ördükleri 200 boyunluğu Güneydoğu'da görev yapan askerlere gönderilmesi amacıyla Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni’ye teslim eden Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık, “Bugün Türk halkı uyuyorsa bu vatan için canını feda eden şehitlerimiz ile görev başında olan Mehmetçiğimiz sayesinde. Onlara dua ediyoruz. Biz karınca kararınca üstümüze düşeni yapmaya çalıştık. Amacımız onlara moral olmak” dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Kadın Meclisi Başkanı ve üyelerine teşekkür etti. Çepni, vatanı uğruna canını feda eden şehit güvenlik görevlilerine Allah’tan rahmet diledi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108