Hasip SEMERCİ BTTDD Bursa Şubesi Başkanlığına Aday

15 Ocak 2017 Pazar günü gerçekleşecek olan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi 26. Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylığını açıklayan Hasip Semerci’ye destek büyüyor.

03 Ocak 2017 Salı 09:24
Hasip SEMERCİ BTTDD Bursa Şubesi Başkanlığına Aday

Anavatana yerleşmiş olan Batı Trakyalılar ile halen Batı Trakya'da ve farklı ülkelerde yaşayan Türkleri bir çatı altında toplayarak haklarını yurt içi ve yurt dışında savunmak amacıyla kurulan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nin Bursa Şubesi Olağan Genel Kurula gidiyor.

Mevcut Başkan Şükrü Köse’nin aday olmadığı 26. Olağan Genel Kurul’da başkan adaylığını açıklayan ve BTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ile birlikte Batı Trakya camiasının da desteğini alan Hasip Semerci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile bir araya geldi.

Bakan Müezzinoğlu’na yeni dönem projelerinden bahseden Semerci, destek istedi. Mevcut Başkan Şükrü Köse’nin hizmet çıtasını yukarılara yükselttiğini belirten Semerci, aynı vizyon ve çalışma azmiyle Batı Trakyalılara hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu ifade etti.



Başkan adayı Semerci’ye adaylık sürecinde başarılar dileyen BTTDD Başkanı Şükrü Köse “Son derece başarılı bir dönemi daha geride bırakmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Eminim ki bizlerden sonra göreve gelecek arkadaşlarımız söz konusu Batı Trakya Türklerine hizmet olduğunda var güçleriyle çalışacaklarına inancımız tamdır. Göreve gelecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diler ve görev süreleri boyunca desteklerimizi vereceğimizi de belirtmek isterim” dedi.

BPR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108