Büyükşehir personeline ´Çek paylaş´ ödülü verildi

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Çek Paylaş Birlikte Güzelleştirelim’ projesi kapsamında personele yönelik oluşturulan whatsapp ihbar hattına en çok bildirimde bulunan belediye çalışanları Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ödüllendirildi. Başkan Aktaş, bu yıl ilk kez vatandaşa da açılan proje kapsamında, personelin whatsapp ihbar hattına fotoğraflarla ilettiği sıkıntıların hızlı şekilde çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

31 Ocak 2018 Çarşamba 20:57
Büyükşehir personeline ´Çek paylaş´ ödülü verildi

Makamda bir araya geldi

Bursa’yı marka şehirler statüsüne taşıma yönünde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanları, ‘Çek Paylaş Birlikte Güzelleştirelim’ projesi kapsamında kentin problemlerine anında çözüm bulunmasına da katkı sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Çek Paylaş Birlikte Güzelleştirelim’ projesi kapsamında kentte karşılaştıkları sıkıntıları whatsapp ihbar hattı ile Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimlerine fotoğraflı olarak ulaştıran ve sıkıntıların giderilmesi noktasında en çok ihbarı yapan personele ödül verdi. Başkan Aktaş, çeşitli birimlerden çalışanlarla Büyükşehir Belediyesi hizmet binasındaki makamında bir araya geldi.

“Sıkıntıları birlikte giderelim”

Başkan Aktaş, Bursa’nın sıkıntılarının giderilmesi noktasında duyarlılık gösteren personele teşekkür etti. 3 milyonluk bir şehir olduklarını ve hızlı gelişime paralel olarak işleyişte belli başlı sıkıntıların baş gösterebildiğini ifade eden Başkan Aktaş, “İnanıyorum ki bu konuda hem çalışanlarımız hem de vatandaşlarımız daha hassas olursa, şehrimizin eksikliklerini de seri şekilde çözüme kavuştururuz” dedi.

Vatandaşa ‘ihbar’ çağrısı

Başkan Aktaş, daha önce sadece personele yönelik olan ‘Çek Paylaş Birlikte Güzelleştirelim’ projesinin bu yıl vatandaşa da açıldığını ifade etti. Arzu eden Bursalıların ilgili hatlardan Büyükşehir’e ulaşabileceğini ve gördükleri aksaklıkları yetkili birimlere ulaştırabileceğini söyleyen Başkan Aktaş, “Bursa doğudan 45 kilometre batıdan da 90 kilometre uzunluğa sahip, büyük bir şehir. Takdir edersiniz ki her ilçenin ya da her mahallenin kendisine göre sıkıntıları var. Vatandaşlarımızın ‘Çek Paylaş Birlikte Güzelleştirelim’ sistemiyle bize ulaşarak daha verimli katkı sunabileceğini düşünüyorum. Bu konuda duyarlılık gösteren herkese şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başvuruya sıkı takip

Belediye personeli, proje kapsamında günlük hayatında karşılaştığı, kamu hizmet alanına giren uygunsuzlukların fotoğraflarını whatsapp hattı ile paylaşıyor. BİKOM görevlisi, paylaşılan bilgiyi daha önceden belirlenmiş belediye görevlisine iletiyor. Böylelikle tedbir alınması ya da gereğinin yapılması sağlanıyor. BİKOM görevlisi, ayrıca durumu Ş.Ö.K sistemine kaydedip ilgili birime de ulaştırıyor. Paylaşım sahibine whatsapp üzerinden başvuru bilgisi veriliyor.

FASELİS

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108