Büyükşehir ile Osmangazi arasında güç birliği yapıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelerdeki projelerin revize edilmesine yönelik toplantılar kapsamında 15 ilçenin ardından Osmangazi Belediyesi’ni de ziyaret etti. Osmangazi’nin yaklaşık 1 milyonluk nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçesi ve gözbebeği olduğunu kaydeden Başkan Aktaş, “Osmangazi’ye yapılan hizmet, direkt Bursa’yı ilgilendiriyor. Dolayısıyla aldığımız kararlar Bursamıza güç katacaktır” dedi.

31 Ocak 2018 Çarşamba 20:52
Büyükşehir ile Osmangazi arasında güç birliği yapıldı

2018 yatırımlarına neşter 

Bursa’da muhtarlar, gençler ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelip istişarelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, diğer taraftan ilçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. 15 ilçenin ardından son olarak Osmangazi’yi ziyaret eden Başkan Aktaş, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve belediye yöneticileriyle birlikte 2018 yılı yatırımlarını değerlendirdi. Belediyeye girişte Dündar tarafından kapıda karşılanan Başkan Aktaş, makam odasında basın açıklamasında bulunduktan sonra meclis salonunda düzenlenen toplantıya katıldı.

İstişarelerle alınan kararlar

Büyükşehir ve Osmangazi bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Aktaş, göreve başlar başlamaz gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Osmangazi Belediyesi’ne geldiklerini ifade etti. Bir tarafta iş ve işlemler devam ederken diğer tarafta özellikle ilçe bazında neler yapılabileceği noktasında ilgili belediye yöneticileriyle bir araya geldiklerini belirten Başkan Aktaş, “Kurumlar arasında çalışma şartları ve şekilleriyle alakalı ne gibi aksaklıklar var. Bu ve benzer konularla ilgili istişarelerde bulunup sonuçlar çıkartıyoruz” diye konuştu. 

“Osmangazi, Bursa’nın kendisi”

Başkan Aktaş, yaptığı konuşmada, Osmangazi’nin bütünüyle Bursa’yı temsil ettiğini söyledi. Hem ismi hem de lokasyonu itibariyle ilçenin şehrin kendisini olduğunu vurgulayan Başkan Aktaş, “Uzak ilçelerle buradaki sıkıntılar aynı olmayabilir fakat hem Büyükşehir hem de Osmangazi’nin yetkisinde olan konular bulunuyor. Bunların etkileşiminde muhakkak eksiklikler yer alıyor. Yaşanan sıkıntıları nasıl aşabiliriz, neler yapabiliriz noktasında elimizdeki plan ve projeleri revize ettik. Hem belediye başkanları hem de yöneticiler olarak karşılıklı sıkıntıları aşma noktasında gayret sarf edeceğiz. Yaptığımız toplantı ve aldığımız kararların hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Çalışmalar Bursa’ya değer katacak”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise Başkan Aktaş’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir ile Osmangazi’den ekiplerin bir araya gelmesinin son derece olumlu olduğunu kaydeden Dündar, “Burada yapacağımız çalışmalar aslında Bursa’ya değer katacak. Bizler bu şehre hizmet etmekle mükellef olduğumuza göre, çalışarak Bursalılara verdiğimiz sözleri ve hak ettikleri hizmetleri yerine getirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108