Başkan Aktaş'tan Mollaarap sakinlerine moral

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi’nde heyelan yaşanan bölgede incelemelerde bulunarak vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Başkan Aktaş, bölgede daha fazla sıkıntı yaşanmaması için gereken önlemlerin alınacağını söyledi.

31 Ocak 2018 Çarşamba 21:04
Başkan Aktaş'tan Mollaarap sakinlerine moral

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mollaarap Mahallesi’nde toprak kayması yaşanan bölgede incelemelerde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti, yaşananları ve sıkıntılarını dinledi. Bölgede sadece 3-5 gün değil, daha önceden beri hareketlilik tespit edildiğini söyleyen Başkan Aktaş, “Bölge buna müsait bir bölge. İlk günden itibaren Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi ile burada tespitler yapıyor. Özellikle jeoloji ve harita mühendisleri, Zabıta ve BUSKİ olmak üzere belediyemizin ilgili birimleri, bölgeyle ilgili tespitler yaptı. 60 civarında hanenin boşaltılmasıyla ilgili bir karar söz konusu. Devletimiz güçlü. Kira desteğiyle ilgili gerekli katkılar sağlanacaktır" diye konuştu.
 
Gereken önlemler alınacak

Başkan Aktaş, teknik inceleme sonuçlarını beklediklerini söyleyerek, “Gönlüm, herkesin kendi evinde hayatını idame etmesini arzu eder ama teknik veriler neticesinde böyle bir sonuç ortaya çıkarsa da bu uygulanmak durumunda. Er veya geç yapılan bir müdahale var. Bundan sonraki süreçte daha büyük bir sıkıntı yaşamamak adına nasıl bir önlem alınması gerekirse bunun alınacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başkan Aktaş, yağış olması halinde zeminle ilgili farklı değişimlerin de olabileceğine işaret ederek, “Aşağıda yapılan bir inşaattan bahsediliyor. Tahminle konuşmaktan ziyade, bundan sonraki süreçte bir vatandaşımızın bile burnunun kanamaması ve onların sağlıklı bir şekilde hayatlarını idame etmeleri için ne yapabiliriz onu düşünüyoruz" diyerek bölgedeki vatandaşların hayatını bir an evvel normalleştirmek istediklerini kaydetti. Başkan Aktaş, evleri zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini de iletti.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108