Başkan Aktaş, Bozbey´i ağırladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ağırladı.

30 Ocak 2018 Salı 00:53
Başkan Aktaş, Bozbey´i ağırladı

Sıcak bir atmosferde geçen görüşmede Başkan Aktaş, farklı siyasi yapıdan da olsa Nilüfer Belediyesi’yle uyumlu çalışmanın önemine değinerek, “Hepimiz Bursa’ya hizmet için çalışıyoruz. Çok sesliliğin zarar değil fayda sağlayacağını düşünüyorum. Yeter ki işin ucunda iyi niyet olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ağırladı. Sıcak bir atmosferde geçen görüşmede Başkan Aktaş, farklı siyasi yapıdan da olsa Nilüfer Belediyesi’yle uyumlu çalışmanın önemine değinerek, “Hepimiz Bursa’ya hizmet için çalışıyoruz. Çok sesliliğin zarar değil fayda sağlayacağını düşünüyorum. Yeter ki işin ucunda iyi niyet olsun” dedi.

Ankara Yolu’ndaki başkanlık makamında gerçekleşen görüşmeye, Nilüfer Belediyesi’nin başkan yardımcıları da katıldı.

Bursa’nın menfaatleri için varız”

Kendisinin de ‘göreve seçilmesinin akabinde’ Nilüfer Belediyesi’ni ziyarete gittiğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iade-i ziyaret için Bozbey ve ekibine teşekkür etti. Hangi siyasi görüşten olursa olsun Bursa’daki 17 ilçe belediyesinin hepsinin kentin menfaati için çalıştığına inandığını belirten Başkan Aktaş, “Belki zaman zaman ayrı düşüyoruz ya da sesimizi yükseltiyoruz fakat nihayetinde Bursa’nın menfaatleri için çalışıyoruz. Çok sesliliğin zarar değil fayda sağlayacağını düşünüyorum. Yeter ki işin ucunda samimiyet olsun” diye konuştu.

“Büyükşehir’le ortak çalışıyoruz”

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise kendilerini ağırladığı için Başkan Aktaş’a teşekkür etti. Bursa’nın marka şehirler statüsünü yükseltmek için Büyükşehir’e destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Bozbey, “17 ilçeden bir tanesiyiz. 440 bin kişilik nüfusuyla hem sanayi hem de konut gelişimi açısından Bursa’nın büyüyen tarafıyız. Size Nilüfer’den selam ve başarı dileklerimizi getirdik. Nilüfer’in örnek ve lider kent olması konusunda Büyükşehir’le ortak çalışıyoruz. Hedefimiz yaşadığımız kentin Yeşil Bursa normlarına tekrardan kavuşarak yıllar boyunca daha isim yapmasını sağlamak” şeklinde konuştu.

Başkan Aktaş, ziyaretin anısına Bozbey’e BUSMEK kursiyerlerince yapılmış el ürünü ipek tablo hediye etti.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108