Zeytin İşleme Merkezine Doğru Adım Adım

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan ve temeli Mayıs ayında atılan Ziraat Odası binasının Aralık ayında hizmete gireceği açıklandı.

20 Eylül 2017 Çarşamba 14:34
Zeytin İşleme Merkezine Doğru Adım Adım

. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgenin tamamen zeytin ve zeytin ürünleriyle ilgili bir merkez olacağını söyledi. Gemlik Belediyesi olarak Tarıma ve üreticiye yönelik hizmet ve yatırımların artarak devam edeceğini müjdeleyen Refik Yılmaz, “Mayıs ayında temelini attığımız yeni Ziraat Odası binamızı en geç Aralık ayında hizmete açacağız. Devamında da 80 dönümlük bir alanda zeytin işleme merkezi için plan çalışması yapıyoruz. Ayrıca 10 dönümlük bir alanı da Marmarabirlik’e verdik. Orada da nitelikli bir depolama alanı yapılacak. Gemlik Zeytininin dünya piyasalarına açılmasında bu bölge bundan sonra daha farklı olacak” dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunup, bilgiler alan Refik Yılmaz, Tarım bölgesinde üreticilerin artık kapı kapı dolaşmayacağını belirterek, zeytin depolama merkezi, ziraat odası, zeytin işleme merkezi ile ilgili işlemlerin tamamının bu bölgede yapılacağını açıkladı. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’da, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a bu anlamlı yatırım adına teşekkür ederek, tüm kamu kurum ve kuruluş binalarının yenilenmesi için çalışmaların devam ettiğini vurguladı. Gemlik Belediyesi’nin depremsel risklere karşı 1400 konutlu toplu konut inşaatı da yaptığına dikkat çeken İsmail Aydın, “Gemlikli hemşerilerimizin deprem riskine karşı can güvenliğini sağlamak adına önemli proeler yaşama geçiyor. Modern konutlar üretiliyor. Bir yandan da kamu binaları, okullar, sağlık ocakları, camiler yenileniyor. Vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımlar devam edecek” diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik’te, tarıma yönelik yatırımlar ve hizmetler adına İsmail Aydın ve Refik Yılmaz’a teşekkür etti. Tarımın sadece Türkiye için değil dünya için çok önemli olduğunun altını çizen Ali Çelik, “Tarıma önem veren toplumlar ayakta kalırlar. Türkiye için tarım demek, başka bir açıdan bütçe açıklarının da kapatılması demektir. Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz’ın büyük katkılarıyla tarım konusundaki kamu yatırımları bu bölgede toplandı. Başkanımızın da dediği gibi Gemlik Zeytini ve Gemlik Zeytin ürünleri bundan sonra bu bölgeden dünya pazarlarına açılacak” dedi.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108