Kumla'da Doğalgaz Abonelik İşlemleri Başladı

Gemlik Belediyesi'nin öncülüğünde AKSA Doğalgaz Şirketi tarafından yapımı devam eden Kumla Mahallesi Doğalgaz çalışmalarında sona gelindi.

22 Şubat 2017 Çarşamba 15:28
Kumla'da Doğalgaz Abonelik İşlemleri Başladı
Yüzde 90'ı tamamlanan çalışmalar kapsamında ilk gazın Nisan ayında verileceği müjdelendi. Bu arada AKSA Doğalgaz'da başlayan abonelik işlemlerinde ilk başvuruyu Kumla Mahallesi Muhtarı Abdullah Satı yaptı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve AKSA Doğalgaz Firması Müdürü Levent Üstüner ile birlikte abonelik işlemini başlatan Muhtar Abdullah Satı, Kumla Mahallesi sakinlerini ve Kumla'da ikamet eden yazlıkçıları abone olmaya davet etti.

AKSA Doğalgaz Şirketi Müdürü Levent Üstüner, ana hatların yüzde 90'nını tamamladıklarını belirterek, kutuların konulmaya başlandığını söyledi. Nisan ayı içinde abone olanlara gaz dağıtımının başlayacağını müjdeleyen Levent Üstüner, Cumhuriyet Mahallesi Mlanastır Bölgesinden Kumla'ya kadar olan bölümde 6 kepçe ile birlikte 6 ekibin birden çalıştığını hatırlattı. Kumla'ya doğalgaz bağlanmasındaki gecikmeyi, eskiyen alt yapı sisteminin yenilenmesine bağlayan Üstüner, yıl içinde Kumla'nın tamamının doğalgaza kavuşacağını açıkladı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'da seçim döneminde verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Gemlik'in turizme yönelik en önemli mahallelerinden birisi olan Kumla'nın marka değeri yükselirken, konforunun da artacağını kaydetti. "Kumla Mahallemizin havası zaten temizdi. Doğalgaz ile birlikte şimdi çok daha temiz olacak. Kumla'da eskiyen alt yapı çalışmaları ile başlayan doğalgaz çalışmalarında zor bir süreç yaşandı.



Kumla Mahallesinin su alt yapısı tamamen yenilendi. Kanalizasyon şebekesi yenilendi. Yağmur giderlerinin yenilenmesi çalışmalarında da sona yaklaşıldı. Kumla'nın alt yapısı tamamlanırken, doğalgaz çalışmaları da bitti. AKSA Gaz Yetkililerini ve çalışanlarını tebrik ediyorum" dedi. Kumla Mahallesi sakinlerini ve Kumla'da yazlığı bulunan tatilcileri abone olmaya çağıran Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Nisan ayında düzenlenecek törenle Kumla'nın doğalgaza kavuşacağını vurguladı.


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hedeflerinde Büyük Kumla, Karacaali ve Kurşunlu Mahalleleri olduğunu da müjdeleyerek, kısa sürede bu sahil mahallelerinde de doğalgaz çalışmalarını başlatacaklarını sözlerine ekledi.



Kumla Mahallesinin ilk doğalgaz abonesi olan Mahalle Muhtarı Abdullah Satı'da, büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kumla'nın değerini artıracak önemli  projeler yaşama geçti. Kumla'nın hem alt yapı sorunu çözüldü, hem de doğalgaza kavuşuyor. Kumla son yıllarda hak ettiği hizmetleri fazlasıyla almaya başladı. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108