Gemlik'te Tasavvuf Musikisi Korosu Kuruldu

Gemlik Belediyesi'nin Gemlik Kent Konseyi ile birlikte oluşturduğu Tasavvuf Musikisi Korosu çalışmalara başladı.

20 Şubat 2017 Pazartesi 13:34
Gemlik'te Tasavvuf Musikisi Korosu Kuruldu
Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan Tasavvuf Musikisi Korosu Çalışma Grubu Başkanı Edip Özer öncülüğünde, Şef Erdinç Çelikkol tarafından çalıştırılacak olan koro ilk dersini Kent konseyi toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Çelik'te koro üyeleri ile birlikte ilk şan derslerini Şef Erdinç Çelikol'dan aldılar.

İmam ve müezzinlere Şan dersi de verecek olan ünlü şef Erdinç Çelikkol, öğrencilerinden devamlılık isteyerek, ilk derste makamlar arası ses uyumu ve nota geçişleri konusunda bilgiler verdi. Her perşembe günü saat 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Kent Konseyi Toplantı salonunda yapılacak olan koro çalışmalarının dört ay boyunca devam edeceği açıklandı. Koronun ilk konserlerini Ramazan ayında vermesi bekleniyor.



Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, şef Erdinç Çelikkol, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve Edip Özer'e teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Yılmaz, fırsat buldukça şan derslerine kendisinin de katılacağını sözlerine ekledi.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108