Deneme Sınavı Belediye'den

Gemlik Belediyesi’nin eğitim ve öğretime yönelik destekleri hız kesmiyor.

23 Şubat 2017 Perşembe 11:56
Deneme Sınavı Belediye'den
12 Mart’ta yapılacak olan YGS sınavı öncesinde 1420 öğrenciye yönelik deneme sınavının sponsorluğunu üstlenen Gemlik Belediyesi, 26 ve 27 Nisan’da yapılacak TEOG sınavları öncesinde de 8. Sınıf öğrencilerine deneme sınavı düzenleyecek. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği çerçevesinde öğrencilerin daha başarılı olabilmeleri için deneme sınavlarını yaptıklarını belirterek, “Gençler bizim geleceğimizdir. Geleceğimize yatırım yapıyoruz.

Onlara geleceği hazırlamak bizlerin en önemli görevidir. Gemlik Belediyesi olarak eğitim ve öğretime bundan sonra da yatırım yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Gemlik’te 13 lise de 1420 öğrenci YGS deneme sınavına girdi. Milli Eğitim Şube Müdürü Necat Gül ve Celal Bayar Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Beki ile birlikte deneme sınavına giren öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, öğrencilere başarılar diledi. İki kızının Celal Bayar Anadolu Lisesinden mezun olduğunu anımsatan Ahmet Avcı, ilçedeki eğitim ve öğretim seviyesinden de övgüyle bahsederek, “Her bir öğrencimizin çok iyi yerlere geleceğine inanıyoruz.

Hem deneme sınavında hem de 12 Mart’ta yapılacak olan asıl sınavda her birinize başarılar diliyorum” diye konuştu.



Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, 26 ve 27 Nisan’da yapılacak olan ve Gemlik’te 1410 8. Sınıf öğrencisinin katılacağı TEOG sınavları öncesinde de 23 Mart’ta öğrencilere deneme sınavı organize edeceklerini müjdeledi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Necat Gül’de, deneme sınavlarının sponsoru Gemlik Belediyesine Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı nezdinde teşekkür ederek, ilçedeki eğitim ve öğretim kalitesini daha da yukarılara çıkarmak için örnek projelerin ardı ardına hayata geçeceğini söyledi.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108