29 Ekim Gemlik'te Coşku İle Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Gemlik’te de coşkuyla kutlandı.

29 Ekim 2017 Pazar 20:35
29 Ekim Gemlik'te Coşku İle Kutlandı

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Garnizon Komutanı Ramazan Ekemen, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, İlçe Müftüsü Dr.Mehmet Reşat Şavlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün ardından Gemlik Kapalı Spor Salonunda düzenlenen bayram etkinlikleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Program Kaymakam Gürbüz Karakuş’un öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş tarafından yapıldı.

Gürbüz Karakuş konuşmasının bir kısmında; “ Bu ülkede bir işçinin çocuğu, bir torna ustasının çocuğu cumhurbaşkanı olabiliyor, en ücra köyde yetişen fakir bir ailenin çocuğu Başbakan, Bakan veya Milletvekili olabiliyor işte Cumhuriyet budur. Cumhuriyet imkan ve fırsatların halka sunulması demektir, her kesimin kucaklanması demektir.” diye konuştu.

Kaymakam Karakuş’un konuşmasının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler eserlerini okudular ve daha sonra çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilereödülleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Kapalı spor salonunda düzenlenen programda ilçe okullarının hazırlamış oldukları halk oyunları gösterileri vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108