Bursa Beyaz Eşya Servisi - Beyaz Eşya Tamircisi - 0542 445 3 445

Bursa Beyaz Eşya Servisi - Beyaz Eşya Tamircisi - 0542 445 3 445
Sektör Beyaz Eşya Servisi
İlan Tarihi 7 yıl önce
Firma No 4
Telefon 0542 445 3 445
Faks 0542 445 3 445
Web Sitesi https://www.smbeyazesyaservisi.com/
Adres Reyhan, Bezciler Sokak Beysel İşhanı No 19/11
İl/İlçe Osmangazi / Bursa
Firma Hakkında

Bursa Beyaz Eşya Servisi ve Beyaz Eşya Tamircisi olarak Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Kestel, Gürsu, Mudanya ilçelerinde en iyi hizmeti sunar.

Bursa'da Beyaz Eşya Servisi, Beyaz Eşya Tamiricisi, Beyaz Eşya Ustası, Teknik Servis, Arıza Tespit, Bakım, Onarım, Yedek Parça Değişimi konularında uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti alabileceğiniz Bursa Beyaz Eşya Servisi firmamız sorunlu ve bozuk cihazlarınızı çalışır duruma getirmektedir. Bursa ve çevresinde hizmetlerini sürdüren firmamız çalışmayan Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Kurutma Makinesi, Ankastre, Derin Dondurucu, Kombi, Klima ve tüm beyaz eşya cihazlarınızın tamir ve bakım işlemlerini deneyimli personeli ile tamir etmektedir.

Bursa Beyaz Eşya Tamircisi

Bursa Beyaz Eşya Tamircisi ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler üretecek firmaların başında gelen ve sektörün öncü işletmeleri arasında geniş müşteri pörtföyü ile Bursa'nın tüm bölgelerinde hizmetlerini sürdürmektedir. Her marka ve modeldeki Beyaz Eşya makina ve cihazlarınızda yaşadığınız arıza ve problemleri Arıza Tespit cihazları ile tespit ettikten sonra uygulanması gereken işlemleri size bildiren personelimiz yeterli tecrübeyi kazanmış deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Tüm ilçelerde belirli günlerde periyodik olarak rutlar düzenleyen firmamız cihazlarınızda yaşadığınız problemleri mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturarak mağdur olmamanız adına elinden geleni yapmaktadır.

Ev, İşyeri, Ofis, Büro gibi yaşam alanlarında kullanılan ve gündelik hayatımızda bir çok işi bizim yerimize yapan ve diğer rutinlerimize vakit ayırmamıza imkan tanıyan cihazlar görevlerini yaptıkları süre boyunca gerek kullanım hatası gerekse zamanla deforme olarak arıza yapmaktadır. Bu arızalar cihazların görevlerini yerine getirememesine sebep olmaktadır. Sizinde arızalanan ve çalışmayan cihazlarınız varsa ve sorun yaşamayacağınız güvenilir bir firma ile çalışmak istiyorsanız Bursa Beyaz Eşya Servisi firmamıza iletişim bilgilerinden ulaşarak müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Bursa Beyaz Eşya Teknik Servis

Bursa Beyaz Eşya Teknik Servis konusunda uygun fiyatlara garantili hizmet alabileceğiniz SM Beyaz Eşya Servisi olarak tüm müşterilerimizin cihazlarını ve yapılan işlemleri kayıt altına almaktayız. Cihaz Takibi hizmetimiz sayesinde verdiğimiz hizmetleri kayıt ederek ileriki dönemlerde meydana gelebilecek aksaklıklara karşı gereken önlemleri alıyoruz. Sektörde edindiğimiz tecrübe ve birikimler sayesinde yapılan araştırmalarda daima ilk tercih edilen Bursa Beyaz Eşya Servisi olmanın gururunu uzun yıllardır yaşamakta ve firma yapılanmamızı bu doğrultuda şekillendirmekteyiz.

Bursa Beyaz Eşya Ustası

Gerek siz gerekse çevrenizdeki kişiler tarafından yapılan araştırmalarda karşılaşacağınız firmalar arasında kendine has hizmetleri ve tecrübeli ekipleri ile Bursa Beyaz Eşya Ustası hizmetini sorun yaşamadan ve kalıcı çözümlerle alabileceğiniz firmamıza ulaşarak cihazlarınızın sorunlarını bildirerek Servis hizmeti talebinde bulunabilirsiniz. Servis hizmeti tüm firmalar tarafından belirli ücretlerle sunulmaktadır. Sizden talep edilen hizmet bedeli araç yakıtı ve personel giderleri sebebi ile istenmektedir.

banner56

banner108