Narlıdere Fidancılık

Narlıdere Fidancılık
Sektör Tarım » Fidancılar
İlan Tarihi 7 yıl önce
Firma No 9
Telefon 0542 322 16 16
Faks
Web Sitesi https://www.fidan.narlidere.com.tr/
Adres Narlıdere Mah. Okul Sokak No 6/1
İl/İlçe KESTEL / Bursa
Firma Hakkında

Narlıdere Fidancılık olarak Klasik, Bodur, Yarı Bodur çeşit Armut, Elma, Şeftali, Nektarin, Kayısı, Kiraz, Erik, İncir, Ayva, Vişne başlıca Sertifikalı Meyve Fidanı üretimi yapıyoruz.

Her çeşit sertifikalı Meyve Fidanı ürünlerini temin edebileceğiniz Narlıdere Fidan firmamız fidanların yetiştirilme aşamasında gerekli toprak analizi ve değerlerini sürekli olarak takip etmektedir. En verimli meyve fidanı çeşitlerini yetiştirmek için var gücüyle çalışan, ziraat odası, il/ilçe tarım müdürlüklerinin yanı sıra Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan bilgi ve gereksinimleri takip ederek çalışmalarını bu doğrultularda sürdüren işletmemiz zengin ürün çeşidiyle fidan sektöründe tercih edilen firmaların arasındadır.

Kaliteli, Sertifikalı ve uygun iklim şartlarında yetiştirilen verimli Meyve Fidanı çeşitlerini temin edebileceğiniz Narlıdere Fidan tüm meyve fidanı çeşitlerinin üretimini kendi tarım arazilerinde Ziraat Mühendisleri eşliğinde yapmaktadır. Yetiştirmiş olduğu fidan çeşitlerinin analiz ve cins kontrollerini düzenli olarak gerçekleştirerek aksaklık ve karışıklıklara karşı gereken önlemleri alarak sadece sipariş edilen cins ve adetteki fidan çeşitlerini size ulaştırmaktadır.

Kış mevsiminde budama sonrasında ihtiyaç duyulan Meyve Fidanı Çeşitleri zamanla bahçe ve tarlalarımızda eksilen ağaçların yerine yenilerini dikme gereksinimi duyarız. Oldukça zahmetli ve zor bir iş olan Fidan Dikimi öncesinde ihtiyacınız olan Meyve Fidanı çeşitlerini temin edebileceğiniz Narlıdere Fidancılık zengin fidan cinslerine sahip olmakla birlikte uygun fiyatları ile sektörde adından söz ettirmektedir.

banner56

banner108