İlan Verme Sitesi

İlan Verme Sitesi
Sektör Bilgisayar Bilişim » İnternet Sitesi
İlan Tarihi 7 yıl önce
Firma No 12
Telefon 0850 840 35 40 - 0542 322 16 16
Faks
Web Sitesi http://www.ilanvermesitesi.com
Adres Reyhan, Bezciler Sokak Beysel İşhanı No 19/13 Osmangazi / BURSA
İl/İlçe OSMANGAZİ / Bursa
Firma Hakkında

İlan Verme Siteleri arasında ücretsiz ilan verme ve ilan oluşturabileceğiniz ilanvermesitesi.com sitesinde dilerseniz ürünlerinize doping uygulayabilirsiniz.

www.ilanvermesitesi.com “Türkiye’nin İlan Sitesi” sloganıyla 27 Ocak 2013’de yayın hayatına başladı. İlan vermenin tamamen ücretsiz olduğu www.ilanvermesitesi.com sitesi 7 bölümden oluşmaktadır.

Emlak, Oto, Alışveriş, Kariyer, İş Makineleri, Hayvanlar Alemi ve Hizmet

www.ilanvermesitesi.com; ilan eklemenin sınırsız ve tamamen ücretsiz olması, sade tasarımı,kullanıcıların basit bir şekilde ilan ekleyebilmeleri nedeniyle şimdiden kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Yayın hayatını başladığı günden itibaren ücretsiz ilan verme konusunda tüm sektörler tarafından tercih edilen web sitesi, ücretsiz ilan verme hizmetinin yanı sıra ilan ve ürünlerinize ücretli doping hizmeti uygulayarak öne çıkmasını ve daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayan Acil Satılık, Vitrin, Popüler, Fiyatı Düşen, Öne Çıkan gibi seçeneklerde sunmaktadır. Aklınıza gelecek her konuda kısa sürede ilan oluşturabileceğiniz web sitesinde oluşturulan ilanlarınız kontrol edildikten sonra uygun bulunması durumunda kısa sürede yayınlanmaya başlamaktadır.

İnternetin hayatımızdaki yeri ve öneminin her geçen gün artmasıyla birlikte web siteleri de kendilerini sürekli olarak geliştirmekte ve yenilemektedir. Ziyaretçi ve kullanıcıların işlemleri kısa sürede gerçekleştirebilmesinin yanı sıra içerik ve ürünlerinde sosyal medyada yayınlanmasının en popüler olduğu bu dönemde İlan Verme Siteleri arasında güçlü ve kolay kullanılabilir altyapısı ile göz dolduran site de ilan oluşturmak sadece dakikalar içersinde kolaylıkla sağlanabilmektedir. Oluşturulan ilanlar kısa sürede binlerce hatta milyonlarca kişiye ulaşırken, firma tanıtımı ya da satışışını gerçekleştirmek istediğiniz ürünleriniz internet ortamında gezintiye başlayarak size kazanç olarak dönmeye hazırlanır.

Türkiye'de hizmet veren ilan siteleri içersinde gerek ismi gerekse güçlü yazılımı ile bir çok kişi/kişilerce tercih edilen platform, ticari sektörlerde hizmet veren işletmelerin başında gelen Emlak, Oto Galeri, Bilgisayar, Cep Telefonu, Beyaz Eşya, Hizmet gibi kuruluşların da ilk tercih ettikleri İlan Verme Sitesi olarak her geçen gün büyümekte ve kullanıcı sayısını arttırarak hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. İhtiyaç duyduğunuz ilan verme hizmetinin yanı sıra Mağaza oluşturarak ilan ve ürünlerinizin her birini ayrı olarak ta sergilemenize olanak sağlayan web sitesi ile satmak istediğiniz ürünlerinizi kısa sürede daha fazla kişiye ulaştırabilir, firmanızı daha çok ziyaretçi tarafından tanınır hale getirebilirsiniz.

Her sektörde olduğu üzre internet oratmında da belirli maliyetlerin bulunduğu aşikar ve kaçınılmazdır. Web siteleri ve portalların yayın hayatlarına devam edebilmesi, kullanıcılarına en iyi hizmeti sunabilmesi için sürekli olarak çalışma ve geliştirmeler yapılmaktadır. Ziyaretçi sayısının artması ile bu maliyetler de artarken, sistem altyapısının da güçlendirilmesi gerekmektedir. Uzman ekibi ile özel olarak tasarlanan ve en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için tasarlanmış olan İlan Verme Siteleri platformunda üyelik işlemleri sonrasında ilanlarınızı oluşturuken kolay ve kısa sürede işlemlerinizin gerçekleşmesini sağlayan bileşenler kullanılmaktadır. İlan oluşturuken veya sonrasında karşılaşacağınız sorunlar için de Destek Sistemi ve Anlık Mesajlaşma özelliği bulunan İlan Verme Sitesi destek ekibi ile iletişime geçebilmektesiniz. Site üzerinde oluşturduğunuz ilanlarınız yayınlandıktan sonra Google, Yaani, Yandex, Bing ve diğer arama motorlarında da kısa sürede görüntülenmektedir.

banner56

banner108