Tadelle şimdi “Türkiye” paketleriyle raflarda

Tadelle şimdi sevenleriyle “Türkiye” yazılı paketlerle buluşuyor. İki kırmızı beyaz efsane, “Türkiye Tadelle el ele” sloganıyla bütünleşiyor.

20 Ekim 2017 Cuma 14:52
Tadelle şimdi “Türkiye” paketleriyle raflarda

Türkiye’nin en sevilen çikolata markalarından Tadelle, ikonik kırmızı paketine Türkiye’yi taşıyor. Geçtiğimiz günlerde Milli Takım’a desteğini açıklayan ve Milli Takımlar Resmi Çikolata Tedarikçisi olan marka şimdi 7’den 70’e herkese üzerinde “Türkiye” yazılı paketlerle sesleniyor.

Bu yıl başlatılan iletişim kampanyasıyla Tadelle, ambalajlarından kendi logosunu kaldırarak yerine affet, ağla, boş ver, çalış, haykır, iste, yaklaş, oyna gibi fiiller koymuş, bu şekilde 80 milyonun duygularına seslenmeyi hedeflemişti. Şimdi ise, Milli Takım ve Tadelle’yi birleştiren sponsorluk anlaşmasını takiben üzerinde “Türkiye” yazan paketler raflarda Tadelle severlerle buluştu. Yeni paketler, zevkler ve renkler tartışmasına yer bırakmaksızın herkesin ortak paydası olan bu iki ismi bir araya getiriyor, “Tadelle Türkiye el ele” sloganıyla iki kırmızı beyaz efsaneyi birleştiriyor.

Tadelle hakkında:

Türkiye’nin en sevilen çikolata markalarından Tadelle, Toksöz Grup bünyesindeki Sanset Gıda çatısı altında üretiliyor. Yüzde 26 fındık oranıyla yoğun çikolata ve fındık tadını sunan Tadelle’nin içinde trans yağ, koruyucu ve renklendirici maddeler bulunmuyor. Tadelle ürünleri sadece doğal vanilya kullanılarak üretiliyor. Tadelle, klasik, bitter, beyaz çikolata kaplamalı çeşitleri, gofretleri ve dondurmalarıyla raflarda yer alıyor.

FASELİS

banner119
Anahtar Kelimeler:
Tadelle
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108