KT Bank AG Almanya’daki dördüncü şubesini Köln’de açtı

Almanya’nın ve Euro Bölgesi’nin ilk ve tek faizsiz bankası olan KT Bank AG, Frankfurt, Berlin ve Mannheim şubelerinin ardından artık Köln’de de hizmet vermeye başladı. Açılışta konuşan KT Bank AG Genel Müdürü Ahmet Kudsi Arslan, “Kuzey Ren-Vestfalya bölgesinde etik bankacılık prensiplerine önem veren tüm müşterilerin tercih ettiği bir banka olmak niyetindeyiz” dedi.

20 Ekim 2017 Cuma 15:39
KT Bank AG Almanya’daki dördüncü şubesini Köln’de açtı

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi katılım bankası Kuveyt Türk’ün iştiraki olan KT Bank AG, Köln’de açtığı dördüncü şubesiyle Almanya’daki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. DITIB (Diyanet İşleri Türk İslam Birliği) Merkez Camii kompleksinde stratejik bir konumda bulunan şubenin açılışı, her yıl 3 Ekim tarihinde düzenlenen Açık Camiler Günü’nde gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan KT Bank AG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kudsi Arslan, “Ana hedef grubumuz olan Müslüman ve Türkler dikkate alındığında Kuzey Ren-Vestfalya (KRV) bölgesinde İslami bankacılık potansiyeli çok büyük. KRV bölgesi 1.5 milyon kişiyle, Almanya’da en büyük Müslüman nüfusuna sahip ve burada yaşayan 950 bin Türk ise bölgedeki en büyük göçmen grubunu teşkil ediyor. Ayrıca önemli Türk ve Alman-Türk girişimci birlikleri, İslam dernekleri, hayır kuruluşları ve en fazla cami topluluğu da yine burada bulunuyor. Açılışta, bizi çok sayıda alman vatandaşı da ziyaret etti. KRV bölgesindeki etik bankacılık prensiplerine önem veren tüm müşterilerin tercih ettiği bir banka olmak niyetindeyiz” dedi.

KT Bank AG, bireysel ve kurumsal müşteriler için ücretsiz cari hesaplar, kâr paylaşımı esasına dayalı katılma hesapları, gayrimenkul finansmanı, taksitli finansman, yatırım finansmanı gibi etik bankacılık esaslarına uygun sertifikalı İslami bankacılık ürün ve hizmetleri sunuyor.

KT Bank AG Hakkında

KT Bank AG, Almanya’da ve Euro Bölgesinde faizsiz bankacılık kurumu olarak İslami bankacılığın etik, sürdürülebilir ve şeffaf esaslarına uygun düşen finansal ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Merkezi Almanya / Frankfurt’ta bulunan KT Bank AG, Türkiye’de İslami bankacılık sektörünün lideri Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın yüzde 100 iştiraki olarak kurulmuştur. 1 Temmuz 2015 itibarıyla operasyonel faaliyetlerine başlayan KT Bank AG, müşterilerin 100 bin Euro’ya kadar mevduatlarını teminat altına alan “Entschädigungseinrichtung deutscher Banken GmbH (EdB)”nin bir üyesidir. Bankanın Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln’de şubeleri bulunmaktadır.

www.kt-bank.de

FASELİS

banner119
Anahtar Kelimeler:
KT Bank AG
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108