Dakar Rallisi’nin Sponsoru Kärcher oldu

Dünyanın en zor yarışlarından biri olarak görülen ve 6 Ocak 2018’de Peru’da başlayan Dakar Rallisi, 14 günün ardından sona erdi. Dakar Rallisi’nin yedinci kez araç temizlik sponsoru olan Alman temizlik devi Kärcher, 9.000 km süren zorlu yarış boyunca yaklaşık 2.000 aracı yüzde 80 su tasarrufu sağlayarak yıkadı. Kärcher, elektrik ve su bağlantısına ihtiyaç duymayan yıkama merkezleriyle Dakar Rallisi’nin en sert koşullarında bile verimli temizlik sağladı.

25 Ocak 2018 Perşembe 20:47
Dakar Rallisi’nin  Sponsoru Kärcher  oldu

Peru, Bolivya ve Arjantin’i kapsayan zorlu Dakar Rallisi, heyecan dolu 14 günün ardından sona erdi. Dakar Rallisi’nin yedinci kez araç temizlik sponsoru olan Alman temizlik devi Kärcher, üstün temizlik teknolojisiyle yarış boyunca 2.000 aracı yıkadı. Dakar Rallisi’nde mücadele eden araçları su geri kazanım sistemine sahip yıkama merkezlerinde temizleyen Kärcher, yarış boyunca yüzde 80 su tasarrufu sağladı.

Arjantin ve Peru’da iki temizlik merkezi kuruldu

Kärcher 9 bin km sürecek zorlu yarışta araçların temizliğini etkili, verimli ve hızlı bir şekilde sağlayabilmek için biri Pisco (Peru) ve diğeri Chilecito (Arjantin) olmak üzere iki temizlik merkezi kurdu. Kärcher’in temizlik merkezlerinde bulunan su geri kazanım sistemleri, atık suyu filtreleyerek yeniden kullanılmasını sağladı. Böylece yarış boyunca yüzde 80’e varan su tasarrufu yapılmış oldu.

Temizlik merkezlerinin su veya elektrik bağlantısı olmadan tamamen özerk bir şekilde çalışabildiğini belirten Kärcher Güney Amerika Böle Başkanı Juan Cruz Dato;

“Temizlik çözümlerinde öncü bir firma olarak, son altı yıldır hep yaptığımız gibi çevre dostu sistemlerimiz ve ekipmanlarımızla Dakar Rallisi’ne katıldık. Araçları tamamen temizleyen ve suyu filtreleyip yeniden kullanan sistemimiz en sert ve zorlu koşullarda bile verimli çalışabilmek için tasarlandı.” diye konuştu.

Kärcher ayrıca motosiklet kategorisinde yarışan X-Raid takımından Sam Sunderland ve KTM’den Matthias Walkner’a da sponsorluk yaptı. KTM takımından Matthias Walkner, motosiklet kategorisinde 17. zaferini getirdi.

FASELİS

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108