Bursa Rusya Pazarına Kilitlenecek

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Rusya'nın başkenti Moskova'da olan Türk Ticaret Merkezinin showroomlarını Bursa iş dünyasının kullanımına sunmak için çalışmaları başlattı.

08 Ağustos 2017 Salı 12:43
Bursa Rusya Pazarına Kilitlenecek

BTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, dünya ekonomisinin kalbi attığı New York'un en işlek bölgelerinden biri olan 5. Cadde'de yer alan Türk Ticaret Merkezinin, iki katını Bursalı tekstil ve iş kontratları yerinde faaliyet gösteren firmaların kullanımına sunan BTSO, Moskova Türk Ticaret Merkezi için de hazırlıklara başladı.

Toplam 32 bin metrekarelik kullanım yeri olan Moskova Türk Ticaret Merkezinde tekstil, konfeksiyon, deri ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar da yerini alacak. 

Her bir sektör için 8 bin metrekare yer tahsis yapılacağı merkezde firmalar, 100 metrekarelik ofisleri kiralamış olabilecek. 

Yüzde 75 oranda kira, tanıtım ve ofis dekorasyonu desteklerin de verileceği merkezde firmalar, desteklerinden sonra metrekaresi aylık 7,5 dolardan showroom kiralama imkanı bulacak.

Firmalarımız için önemli bir fırsat"

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türk Ticaret Merkezlerinin özellikle hedef pazar olarak gösterilen bölgelere ulaşmak için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Dünya ticaretinde rekabet şartları her geçen gün zorlaştığını söyleyen Burkay, "Firmalarımızın bu pazarlara açılabilmesinin yolu Türk Ticaret Merkezlerimizden geçiyor. 

New York'ta hayata geçirdiğimiz merkezde firmalarımız uygun fiyatlarla sunulan ofislerden faydalanarak ürünlerini Amerika pazarında doğrudan sergileme imkanı yakaladı.

Burkay, Rusya ve bölgesinin Türkiye ihracatı için hedef pazarlardan birisi olduğunu söyleyerek, "Tekstil, konfeksiyon, deri ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren tüm firmalarımızı Moskova'da hayata geçireceğimiz bu merkezimizin sunmuş olduğu fırsatlardan yararlanmaya davet ediyorum.

Burkay, sene sonuna kadar dünyanın önemli ticaret bölgelerinde 10 ayrı Türk Ticaret Merkezi' hayata geçeceğini söyledi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108