Arçelik Tam Yoğuşmalı Kombi İle Evler Bu Kış da Sımsıcak

Özel seçenek ve avantajlarla tüketicilere sunulan Arçelik premix tam yoğuşmalı kombi, ısınırken tasarruf sağlıyor.

20 Ekim 2017 Cuma 15:46
Arçelik Tam Yoğuşmalı Kombi İle Evler Bu Kış da Sımsıcak

4 yıldız enerji verimliliği sınıfında bulunan Arçelik DGK Y 20 PRMX tam yoğuşmalı kombi yüzde 109,1 (%30 kısmi yükte) verimlilik sunuyor. Cold Burner Door teknolojisi ile kapağın ısınması engellenerek ısı kayıpları minimum seviyede tutuluyor. Geniş modülasyon aralığı ile yüksek verim ve yakıt tasarrufu sağlıyor.

Çevre Dostu özellikleriyle öne çıkan Arçelik kombi, premix yanma teknolojisi sayesinde zararlı baca gazı çıkışını en aza indiriyor. Böylece karbondioksit salınımını azaltarak sera etkisini de minimize ediyor.

Premix yanma teknolojisi, hermetik baca sistemi, elektronik ateşleme ve alev modulasyonu, LCD ekran, arıza uyarı sistemi ürünün diğer önemli özellikleri arasında bulunuyor. Akış sensörü ile yüksek konforlu sıcak su imkanı sağlayan Arçelik kombide baca tıkanmasına karşı emniyet sistemi, aşırı ısınma emniyet sistemi ve alev kontrol emniyet sistemi bulunuyor.

Arçelik, tüketicinin montaj hizmetiyle ilgili hayatını kolaylaştıran ‘’Kombi Montaj Hizmet Kartı’’ uygulamasını da Ekim ayı itibarıyla tüketiciyle buluşturuyor.

Tüketiciler, satın alacakları kombiyi tesisatçı yerine Arçelik yetkili servisine montaj yaptırmak istediği durumda bayi, kombiyle birlikte Kombi Montaj Hizmet Kartını da 240 TL fiyatla tüketiciye ulaştırıyor. Arçelik servisi aşağıda maddeler halinde belirtilen hizmetleri Arçelik servis güvencesi ve hizmet kalitesiyle tüketicimize sunuyor.

Kombi montaj Hizmet Kart:

-Kombi Montaj Hizmeti,
-Kombi Demontaj Hizmeti,
-Kombi Montaj Seti,
-Alt Bağlantı Seti,
-Spiral Doğalgaz hortumu,
-Ürün Devreye Alma-Garanti Başlangıcı,
-Ürün Nakliye Hizmeti,

Ürün Fiyatı: 2.466 TL - 10 taksit imkanı ile

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108