Sarıkaya Okul İnşaatlarını Yerinde İnceledi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya ve İnşaat Emlak Bölümünden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet Sezer, yatırım programları kapsamında inşaatları devam eden ve tamamlanan okulları yerinde inceledi.

10 Ağustos 2017 Perşembe 15:07
Sarıkaya Okul İnşaatlarını Yerinde İnceledi

Hayırsever İşadamı Osman Koçak tarafından yaptırılan ve Türkiye’de ilk kez “Yap-Kirala-Devret” modeline göre gerçekleştirilecek olan iki okulu ziyaret eden Sarıkaya, okulların yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Hayırsever işadamı Osman Koçak tarafından yapımı üstlenilen 24 derslikli iki okul, 8 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığına kiralanacak ve toplamda 9.600.000 TL’ye mal olacak. Bu süre zarfında okulun tüm bakım, onarım, donatımı hayırsever tarafından karşılanacak. Hayırsever işadamı Osman Koçak tarafından yaptırılan bu okullardan biri geçtiğimiz yıl faaliyetlerine Mehmet ZahidKotku Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak başlarken, Mehmet Halit Baki Anadolu Lisesi’nin ise 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazır olacağı belirtildi.

Sarıkaya, Bursa eğitimine vermiş olduğu bu destekten dolayı Hayırsever İşadamı Osman Koçak’a teşekkür etti.

MEB BURSA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108