Engelsiz yaşama BUSMEK katkısı

BUSMEK, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imzasını attı. BUSMEK İnegöl Engelli Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 16 çocuk, Gastro Akademi’de mutfağa girip kendi pizzalarını pişirmenin keyfini yaşadı.

12 Mayıs 2017 Cuma 11:28
Engelsiz yaşama BUSMEK katkısı

Etkinliğe katılan çocuklar, gönüllerince eğlenerek ‘Engelliler Haftası’nı kutladı. Gastro Akademi’de mutfağa giren 16 engelli çocuk, kendi pizzalarını yapmanın keyfini yaşadı.

Pizza hamurlarını kendi elleriyle açan ve damak tatlarına göre pizzalarını hazırlayan çocuklar, pizzalarını pişirip yemenin tadını çıkardı.

Osmangazi Kent Konseyi’nin de katıldığı programda, çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı keserken, çalan şarkılar eşliğinde dans ederek güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı.

Programın sonunda çocuklara hediye ve ‘Pizza Yapım Atölyesi Katılım Belgesi’ verildi.

BUSMEK Proje Yöneticisi Eyüp Arda, organizasyona ev sahipliği yapan Gastro Akademi sahibi Recep Hakan Ziya’ya teşekkür ederek kursiyerlerin el emeğiyle hazırladığı hediyeleri takdim etti.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108