Sierra Leonelu papaz, 706-karatlık dev bir elmas buldu

Sierra Leone hükumeti tarafından yapılan açıklamada, Sierra Leone’da 706-karat büyüklüğünde bir elmas bulunduğu kaydedildi.

17 Mart 2017 Cuma 13:57
Sierra Leonelu papaz, 706-karatlık dev bir elmas buldu

Hükumet, bulunan 706 karatlık mücevherin açık artırma ile satılacağını, gelirinin toplum ve ülke menfaati için kullanılacağını söyledi. 

Elmasın dünya genelinde bulunan en büyük ve en değerli elmaslardan biri olduğu kaydedildi.

ElmasıN, Pastor Emmanuel Momoh isimli bir papaz tarafından, doğu Kono bölgesindeki bir madenden çıkarıldığı bildirildi. Elmas dün Başkan Dr Ernest Bai Koroma’ya takdim edildi.

Başkan Koroma, elmasın yurt dışına kaçırılmamasından dolayı halka teşekkür etti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108