NATO, Türkiye için bayrakları yarıya indirdi

NATO’nun Brüksel’deki karargahında bulunan bayraklar İstanbul’da gece kulübüne gerçekleştirilen saldırının ardından Türkiye için yarıya indirildi.

02 Ocak 2017 Pazartesi 18:59
NATO, Türkiye için bayrakları yarıya indirdi
İstanbul’da bulunan gece kulübüne yılbaşı gecesi gerçekleştirilen saldırının ardından Türkiye’ye destek mesajları geldi. Bugün de bir destek NATO’dan geldi. Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO karargahında bulunan tüm bayraklar Türkiye ile dayanışma için yarıya indirildi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, “2017’ye trajik bir başlangıç. Duygu ve düşüncelerim yeni yılı kutlayanlara yönelik saldırıdan etkilenenlerle ve Türk halkıyla” ifadelerini kullanmıştı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108