Mescid-i Aksa'nın İsrail tarafından ibadete kapatılması

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Tekirdağ Şube Başkanı Olcay Sercan, Mescid-i Aksa'nın İsrail tarafından ibadete kapatılmasına ilişkin olarak, "Bizim için mübarek kılınmış topraklarda, mübarek kılınmış bir şehirde ve mübarek kılınmış bir mabette küstah İsrail’in silahlı unsurlarının kanlı ve kirli postalları ile dolaşması en aşağılık bir davranıştır." değerlendirmesinde bulundu.

16 Temmuz 2017 Pazar 00:23
Mescid-i Aksa'nın İsrail tarafından ibadete kapatılması

Sercan, yaptığı yazılı açıklamada, Mescid-i Aksa'nın ibadete kapatılmasının son derece tehlikeli bir suç olduğunu belirtti.

İsrail'in uluslararası camiada bir terör örgütü gibi davrandığını belirten Sercan, şunları kaydetti :

"İsrail 3 Filistinli Müslüman'ı şehit etti ve Mescid-i Aksa'da da Cuma namazı kılınmasını yasakladı. Terör örgütü İsrail'in en başından beri Mescid-i Aksa ile ilgili Müslümanları kışkırtmaya yönelik yaklaşımları sürmekte ve Filistin’de kan dökmekten asla imtina etmemektedir. İsrail küstahça tüm kutsal değerlerimize saldırarak Filistinli Müslümanları çileden çıkarmaktadır. Birleşmiş Milletler (BM), NATO, ABD ve Avrupa Birliği, İsrail'in her sapkınlığına el altından ya da açıktan destek olmaktadır. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'nın işgali kabul edilemez. İsra ve Mirac'ın şehri Kudüs'ün işgali kabul edilemez. Bizim için mübarek kılınmış topraklarda, mübarek kılınmış bir şehirde ve mübarek kılınmış bir mabette küstah İsrail’in silahlı unsurlarının kanlı ve kirli postalları ile dolaşması en aşağılık bir davranıştır."

Sercan, bölgeye barış ve huzurun gelmesinin tek yolunun Kudüs'ün tekrar Müslümanlarca idare edilmesi olduğunu bildirdi.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Mescid-i Aksa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108