Londra zanlısı hapiste çıktı

Londra zanlısı olarak gösterilen Ebu İzzeddin’in hapiste olduğu iddia edildi.

23 Mart 2017 Perşembe 08:11
Londra zanlısı hapiste çıktı

Londra’da dün akşam saatlerinde bir saldırgan önce Westminster Köprüsü üzerinde aracını yayaların üzerine sürmüş ardından yayalara ateş açmıştı. Daha sonra aracını parlamento binasının önüne süren saldırgan bir polisi bıçakladı. Olayda 1 polis, 1 saldırgan dahil 5 kişi hayatını kaybederken en az 40 kişi de yaralandı. İngiltere’de şok etkisine neden olan saldırının ardından polis Birmingham’da sabahın erken saatlerinde bir eve baskın düzenledi. Baskının düzenlendiği binada bir evin camlarının kartonla kaplandığı ifade edildi. Görgü tanıkları, baskın gerçekleştirilen evde Londra saldırganının yaşadığını ifade etti. Operasyon esnasında yaralıların olduğu ifade edilirken, 3 kişinin de gözaltına alındığı aktarıldı.

Öte yandan Londra’yı sarsan saldırının Ebu İzzeddin tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi. İzzeddin’in avukatı yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak, müvekkilinin hapiste olduğunu ifade etti. İzzeddin’e 2016 yılının Ocak ayında 2 yıl hapis cezası verildiği belirtildi. İzzeddin’in aşırı sağcı olduğu ve sosyal medya hesaplarından çeşitli paylaşımlarda bulunduğu öne sürüldü.

Öte yandan Parlamentoda bayraklar yarıya indirildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
HapisLondra Zanlısı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108