Kızıldeniz'de bottaki 33 mülteci öldürüldü

Yemenli yetkililer, Kızıldeniz kıyısında Husi milislerinin elinde bulunan Hudeyde’de, 33 Somalili mültecinin vurularak öldürüldüğünü açıkladı.

17 Mart 2017 Cuma 12:37
Kızıldeniz'de bottaki 33 mülteci öldürüldü

Öldürülen mültecilerin, Kızıldeniz'de bir botta olduğu ve aralarında kadın ve çocukların bulunduğu bildirildi. Yetkililer, 33 cesetle birlikte 35 yaralının da hastanelere kaldırıldığını kaydetti. 

Husi milislerinin elinde bulunan El-Hudeyde’deki bir liman yetkilisinin 33 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayı doğruladığı öğrenildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 17.03.2017 15:39
Anahtar Kelimeler:
MülteciKızıldeniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108