‘THM Gazinosu`nda Türkülerle Nostalji

‘56. Uluslararası Bursa Festivali’nde sahneye çıkan usta sanatçılar Mustafa Keser, Bedia Akartürk, Belkıs Akkale ve İzzet Altınmeşe, ‘Türk Halk Müziği Gazinosu’ adlı konserde en sevilen eserlerle keyifli bir akşama imza attılar.

27 Temmuz 2017 Perşembe 12:48
‘THM Gazinosu`nda Türkülerle Nostalji

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen ‘56. Uluslararası Bursa Festivali’, duayen sanatçı Mustafa Keser yönetiminde gerçekleşen ‘Türk Halk Müziği Gazinosu’ programına ev sahipliği yaptı. Konserde ünlü sanatçılar İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale ve Bedia Akartürk de sahneye çıktı.
Geleneksel kültüre damga vuran en güzel eserler, coşkulu konserde Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda seslendirildi. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği konser, renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu.

Muhteşem konserde sanatseverler, nostalji kokan türkülerle eşsiz müzik ziyafetinin keyfini çıkardı. Usta sanatçılar, sevenleriyle kurdukları samimi diyalogla da eğlencenin neşesini ikiye katladı.

En güzel türkülerin keyifle söylendiği programda hayranları, usta sanatçıları bol bol alkışladı. Mustafa Keser, İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale ve Bedia Akartürk, Bursa’da böyle güzel bir konserde sevenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

‘56. Uluslararası Bursa Festivali’, 26 Temmuz Çarşamba akşamı (YARIN) ünlü sanatçı Şebnem Ferah’ın konseriyle sona erecek.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108