Bursalı dağcılar yaban hayvanlarını unutmadı

Uludağ'da kar kalınlığı 1 metre 15 santimetreyi bulurken, zirveye çıkan dağcılar yaban hayvanlarını unutmadı.

26 Aralık 2016 Pazartesi 09:35
Bursalı dağcılar yaban hayvanlarını unutmadı

Timsahlar Trekking Grubu üyeleri doğa yürüyüşü için çıktıkları Uludağ'da karla kaplı ormana yiyecek bıraktı.

Türkiye’nin en önemli doğa ve kış turizm merkezlerinden olan Uludağ’a çıkan dağcılar 1 metreyi aşan karda yürüyüş yaparken kar nedeniyle yiyecek sıkıntısı çeken yaban hayvanları için sırtlarında taşıyarak getirdikleri tavukları parçalayarak ormana bıraktı.

Sarıalan’dan Bursa merkeze 15 kilometre yürüyen dağcılar adına konuşan İbrahim Güngör, “Doğanın güzelliklerini paylaşıyoruz ama bu dağın esas sahipleri hayvanlar var. Bu zorlu kış şartlarında yiyecek bulma noktasında biraz zorluk çekiyorlar. Biz de Timsahlar Trekking Grubu olarak bugünkü etkinliğimizde onlara tavuk getirdik” dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 26.12.2016 09:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108