Bursalı dağcılar hem yürüdü hem de çöp topladı

Bursalı dağcılar 11 Aralık’ta kutlanan Uluslararası Dağ Günü kapsamında gerçekleştirdiği yürüyüşte çöp topladı.

13 Aralık 2016 Salı 10:13
Bursalı dağcılar hem yürüdü hem de çöp topladı

Bursa Ayak İzi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen Tahtaköprü, Kaya Köyü ve Oylat Parkuru yürüyüş etkinliğe katılan 61 doğasever 8 kilometrelik yol yürürken, yanlarında getirdikleri poşetlere günübirlikçilerin, ziyaretçilerin ve piknikçilerin bıraktığı çöpleri topladı.



Geçen sene de Alaçam şelalesini temizlediklerini ifade eden Ayak İzi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Tekin Keskin, “Halka açık olan bu tür yerlerin daha özenli kullanılması gerek. Ormanlık alanda sandalye bile bulduk.



Maalesef bizim halkımız bu tür yerleri bulmak istediği şekilde bırakmıyor. Çevredeki çöpleri görünce üzüldük. El birliğiyle çöpleri topladık. Umarız bizden sonra buradan yararlanacak vatandaşlar temizliğe dikkat eder” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108