ZTK 5. Eleme Turu’nda Bursaspor'un Rakibi Adanaspor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekim Töreni, bugün Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı.

03 Kasım 2017 Cuma 22:25
ZTK 5. Eleme Turu’nda Bursaspor'un Rakibi Adanaspor

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılan Kura törenine Bursaspor kulübü adına İkinci Başkanı Ali Ademoğlu katıldı.

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Adanaspor'la karşı karşıya gelecek. İlk müsabaka Adana'da oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nın bu turunda, 4. turdan gelen 27 takımın yanı sıra 2016-2017 Sezonu ZTK Şampiyonu Atiker Konyaspor ile geçen sezon sonunda Süper Lig'de ilk 4 sırada yer alan Beşiktaş A.Ş., Medipol Başakşehir, Fenerbahçe A.Ş. ve Galatasaray A.Ş. olmak üzere toplam 32 takım mücadele edecek.

Müsabakalar çift maç eleme usulüne göre oynanacak.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108