Ziraat Türkiye Kupası - Bursaspor 4–0 Tarsus İdman Yurdu

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmalarında kendi evinde Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşan Bursaspor sahadan 4-0 galip ayrıldı.

21 Eylül 2017 Perşembe 02:30
Ziraat Türkiye Kupası - Bursaspor 4–0 Tarsus İdman Yurdu

Yaptığı transferler ligde hakettiği yere gelmek isteyen Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmalarında Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı. Oynadığı futbolla göz dolduran Bursaspor sahadan 4-0 galip olarak ayrıldı ve taraftarlarını umutlandırdı.

Ziraat Türkiye Kupası - Bursaspor 4–0 Tarsus İdman Yurdu Maçının Özeti ve Golleri

Goller: Dk.3 ve Dk. 57 Deniz Yılmaz, Dk 5 Jorquera, Dk. 88 Sinan Bakış (Bursaspor)

Sarı kartlar: Dk. 48 Ekong (Bursaspor), Dk. 65 Ahmet Taner Çukadar (Tarsus İdmanyurdu)

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Son Güncelleme: 21.09.2017 02:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108