Bursaspor Özlüce Günlüğü: 19 Ocak 2018

Bursaspor bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü.

19 Ocak 2018 Cuma 19:43
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 19 Ocak 2018

21 Ocak 2018 Pazar günü saat 16.00’da evimizde Başakşehir ile oynayacağı Süper Lig 18.hafta maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Bursaspor daha sonra hücum organizasyonları ve taktik çalışma yaptı.

Bursaspor yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108