Bursaspor Özlüce Günlüğü: 19 Ekim 2017

Bursaspor bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

20 Ekim 2017 Cuma 21:37
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 19 Ekim 2017

Bursaspor 22 Ekim 2017 Pazar günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı Süper Lig 9.hafta maçının hazırlıkları bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde, ilk 20 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman farklı istasyonlarda yapılan kuvvet çalışmasıyla devam etti. Bursaspor daha sonra tam sahada taktik çalışma yaptı.

Badu fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Emre Taşdemir, Sercan Yıldırım ve Josua John'un ise tedavilerine devam edildi. Öte yandan bugün Ankara’ya gelerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek olan Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari’nin daveti üzerine Nijeryalı oyuncular Mikel Agu ve William Ekong’un Ankara’ya gitti.

Bursaspor yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108