Bursaspor Özlüce Günlüğü: 14 Şubat 2017

Taraftarlarımız, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Özlüce Tesislerimizde futbolcularımızla buluştu.

14 Şubat 2017 Salı 00:00
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 14 Şubat 2017

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda oynayacağımız Kayserispor maçının hazırlıkları sürüyor.

Akşam saatlerinde Özlüce Tesislerimizde Teknik Direktörümüz Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman taraftara açık olarak yapıldı. Tesislerimize gelen 500’ü aşkın taraftarımız, futbolcularımıza sevgi gösterisinde bulundu.

Antrenmanın başında oyuncularımız da antrenmanı izlemeye gelen taraftarlarlarımıza atkı dağıttı. ‘Sevgililer Günü bir gün ben seni severim her gün’, ‘Okulu ektik sana geldik’ şeklinde pankartlar açan taraftarlarımız, ‘Bugün sevgililer günümüz Bursa, kutlu olsun aşkıma’ şeklinde tempo tuttu.

Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanımız topla yapılan ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenmanımızın sonraki bölümünde geniş alanda kontrol pas oyunu oynandı. Son bölümde ise taktik çalışma gerçekleştirildi.

Sakatlıkları bulunan Josua John, Bilal Kısa, Furkan Özçal ve Emre Taşdemir takımdan ayrı çalışırken, Erdem Özgenç'in tedavisine devam edildi. Dün yapılan antrenmanda yer almayan Merter Yüce bugün takımla birlikte çalıştı.

Takımımız, yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürecek hazırlıklarını sürdürecek.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Son Güncelleme: 14.02.2017 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108