Bursaspor'da Devre Arası Kampı Başladı

Bursaspor devre arası hazırlıkları için bugün Antalya Belek'te kampa girdi. Devre arası çalışmalarına Antalya Belek'te başlayan Bursaspor bugün saat 13.00'de kamp yaptığı otelde toplandı ve ilk antrenmanını akşam üzeri gerçekleştirdi.

04 Ocak 2018 Perşembe 21:30
Bursaspor'da Devre Arası Kampı Başladı

Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra pas çalışması yapan Bursaspor son bölümde ise geniş alanda jokerli kontrol pas oyunu oynadı.

Sakatlığı bulunan Jires Kembo takımdan ayrı düz koşu yaparken, izinli olan Aziz Behich, Titi, Pablo Batalla, Mikel Agu ve William Ekong antrenmanda yer almadı.

Bursaspor yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla devre arası hazırlıklarını sürdürecek.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108