Bursaspor Başkanı Ay'dan suç duyurusu

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden kişiler hakkında avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

16 Haziran 2017 Cuma 10:13
Bursaspor Başkanı Ay'dan suç duyurusu

Ay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde alınan sonuçlarla son dönemlerde sosyal medya üzerinden ağır hakaret ve küfürlere maruz kaldığını söyledi. 

Bu tür ağır davranışları hiç hak etmediğini anlatan Ay, "Artık yeter diyerek bu kişilerle ilgili yasal süreç başlatması için avukatıma talimat verdim. Hakaret ve küfür eden kişiler tespit edildi. Avukatım gerekli işlemleri yaptı. Ben de gidip ifademi verdim. Bundan sonra yasal süreç işleyecek." dedi.

Başkan Ay, bu kişiler hakkında tazminat davaları açmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108