Bursaspor'a 20 Bin Kombine Bilet Desteği

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde bir araya gelen iş dünyası temsilcilerinin, Bursaspor'a 20 bin kombine bilet desteği sağlayacağı bildirildi.

15 Temmuz 2017 Cumartesi 02:57
Bursaspor'a 20 Bin Kombine Bilet Desteği

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ve kentteki iş dünyasının bazı temsilcileri, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'ı Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etti. 

Ay, burada yaptığı konuşmada, BTSO'nun verdiği desteklerle Bursaspor'un her zaman yanında olduğunu söyledi.

Bursa iş dünyasına kombine bilet konusunda destekleri için teşekkür eden Ay, "Stadımızda maçlarımızı ortalama 15-16 bin kişiye oynuyoruz. Önemli olan stadı doldurabilmek. BTSO Başkanımız İbrahim Burkay, bizlere her zaman destek verdi. Şimdi de Sayın Başkanın önderliğinde Bursa iş dünyasından 20 bin kombine sözü aldık. Bu kombinelerin satışında bizi koordine edecekler." diye konuştu.

İbrahim Burkay da Türk futbol tarihinde önemli başarılara imza atan Bursaspor'un kentin dünyaya tanıtılmasında büyük katkı sağladığını ifade ederek, şunları kaydetti:

 "Takımımız kazandığında çalışanlarımızın morali yükseliyor. Üretimde performansımız artıyor, kentteki ticaret canlanıyor. Gerek şehir dışı gerekse de yurt dışı programlarımızda Bursaspor'un o haftaki performansı gündemimizi belirliyor. Bu takımın en büyük gücü taraftarıdır. Büyük hedefleri olan bir takımın tribünleri de tıklım tıklım dolmalı. Gücümüzle potansiyelimizle çok büyük başarılara ulaşabiliriz. Bursa iş dünyası kuruluşları olarak yeni sezonda 20 bin kombine alma taahhüdü veriyoruz. Odamız önderliğinde kentimizdeki OSB yönetimleri bu seferberliğe destek sağlama sözünü verdi. İnşallah bu hedefi yakalayarak, yeşil- beyazlı takımın tüm maçlarını yeni stadında 44 bin kişiyle oynamasını istiyoruz."

Kulüp Başkanı Ay, konuşmaların ardından Burkay ve Matlı'ya isimlerinin yazılı olduğu forma hediye etti. 

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bursasporlu 2017-07-16 22:50:21

bursaspor kombine desteğiyle falan bir yere gelemez. daha kaliteli futbolculara ihtiyacımız var.

banner56

banner108