Bursaspor’da Alanyaspor Maçın Hazırlıkları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sağ ayak bileğinde ödem oluşan yeni transfer Badu, takımdan ayrı olarak çalıştı. Bursa spor, Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Alanya spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 13:49
Bursaspor’da Alanyaspor Maçın Hazırlıkları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde ilk 20 dakikası basına açık olarak yapılan antrenman dan evvel, Fransız teknik adam, saha ortasında oyuncularıyla birlikte kısa bir toplantı düzenledi.

Le Guen'in, oyuncularından antrenmanlarda ve maçlarda disiplini elden bırakmadan ellerinden gelen gayreti göstermelerini istedi.

Isınma koşularıyla başlayan, çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, tam sahada taktik çift kale maçla sona erdi. 

Bu sırada, Medipol Başakşehir maçında sağ ayak bileğine almış olduğu darbe neticesinde kemiğinde ödem tespit edilen yeni transfer Badu takımdan ayrı olarak çalıştı, kalçasında sakatlığı devam eden Deniz Yılmaz'ın tedavisi devam edildi.

Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıkları devam edecek.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108