Bursaspor Özlüce Günlüğü: 14 Ağustos 2017

Bursaspor bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla bir günlük izinin ardından çalışmalara başladı.

15 Ağustos 2017 Salı 13:47
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 14 Ağustos 2017

Bursaspor Süper Lig'in 2. haftasında evinde oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıkları 1 günlük izinin ardından bugün akşam saatlerinnde yapılan antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 2 gruba ayrılan Bursaspor'da bir grup yarı sahda çift kale maç yaparken diğer grup ise dar alanda minyatür kalelerle kontrol pas oyunu oynadı.

Bursaspor yarın yapacağı antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108