Bursaspor Özlüce Günlüğü: 12 Ağustos 2017

Bursaspor bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla ara vermeden çalışmalara başladı.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 18:36
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 12 Ağustos 2017

Dün akşam oynanan Başakşehir maçının ardından Bursaspor bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla ara vermeden hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 20'şer dakikalık 2 set halinde yapılan tempolu koşularla devam etti. Dün oynanan maçta forma giyen oyuncular bu koşuların ardından antrenmanı tamamladı. 

Bursaspor yarın günü izinli olarak geçirecek ve Pazartesi günü yapacağı antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108