Bursa Dünyanın Huzurlu Şehirleri Arasında Yer Aldı

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursa'nın dünya genelinde 5 binden fazla kenti "suç oranı düşüklüğü" ve "güvenlik oranı" bakımından kıyaslayan uluslararası derecelendirme merkezi Numbeo'nun oluşturduğu "Yaşam Kalitesi En Yüksek Şehirler" listesinde 28. sırada yer aldığını bildirdi.

19 Mayıs 2017 Cuma 16:08
Bursa Dünyanın Huzurlu Şehirleri Arasında Yer Aldı

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 223 bin 73 kullanıcı tarafından 5 bin 237 şehrin verilerinin düzenli olarak girildiği Numbeo'da, "suç oranı düşüklüğü" ve "güvenlik oranı" baz alınarak hazırlanan "Yaşam Kalitesi En Yüksek Şehirler" listesine Bursa'nın geçen yıl 48. sıradan girdiğini hatırlattı.

Bu yıl açıklanan güncel listede Bursa'nın 28. sıraya yükseldiğini ve Türkiye'deki şehirler arasında zirvede yer aldığını dile getiren Yıldız, şunları kaydetti:

"Bu bizim için çok memnuniyet verici bir hadise. Burada en önemli kriterlerden birisi huzur ve güven endeksi. Bursa'nın Türkiye'de birinci olması bu konuda çok memnuniyet verici.

Buna katkı yapan herkese müteşekkiriz. Teşkilat mensuplarımız vatandaşlarımıza hemşehrilerimize güvenlikli ve huzurlu bir şehir oluşturabilmek için çok fedakarlıkta bulunuyorlar.

Hem meslek mensuplarımıza hem de onların ailelerine teşekkür ediyorum."

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108