Bursa'da Su Kesintisi Olacak

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde su kesintisi yapılacağı belirtildi.

01 Kasım 2017 Çarşamba 11:38
Bursa'da Su Kesintisi Olacak

BUSKİ’den yapılan açıklamaya göre; Osmangazi İlçesi Doburca Mahallesi ile Nilüfer İlçesi’nde Çalı, Yaylacık, Tahtalı, Gümüştepe mahalleleri, Odunluk Mahallesi Eski Orhaneli Yolu Caddesi’nin üst kesimlerinde, Konak Mahallesi Beşevler Caddesi’nin üst kesimlerinde, Çamlıca, Beşevler ve Kültür mahallelerinin yüksek kesimleri ile civarında 2 Kasım Perşembe günü, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Çalışmanın erken tamamlanması durumunda, şebekeye su belirtilen zamandan daha önce verilebilecektir.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108