Bursa'da Nefesleri Kesen DEAŞ Operasyonu Yapıldı

Bursa'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 14 şahıstan 12'si tutuklandı.

26 Temmuz 2017 Çarşamba 20:04
Bursa'da Nefesleri Kesen DEAŞ Operasyonu Yapıldı

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerin tarafından 13 gün evvel, il merkezi ile İnegöl ve Orhangazi'de evvelden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yaptı yapılan operasyonda gözaltına alınan 14 şahıs, sorgulamalarından sonra adliyeye gönderildi.

Şüphelilerden 12'si çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 14 şahısın adreslerinde yapılan aramalarda, ruhsatsız tabanca ve av tüfeği, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

AA

banner119
Son Güncelleme: 26.07.2017 15:42
Anahtar Kelimeler:
BursaDeaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efrahim 2017-07-28 16:13:45

Allah sizi bildigi gibi yapsin. Bi bitmediniz nankorler

banner56

banner108